Siirry testialustalle

Arvio

Yläkoulun DigiLukiseula on toteutettu Niilo Mäki Instituutin digitaalisiin arviointivälineisiin keskittyneessä Arvio-palvelussa. Arviointivälineiden (esim. DigiLukiseula) käyttöönotto vaatii opettajalta rekisteröitymisen palveluun, sekä arviointivälineen lisenssin oston verkkokaupasta (koju.nmi.fi).

Tarkemmat ohjeet Arvio-palvelun ja DigiLukiseulan käyttöön löydät tällä sivustolla olevasta koulutusvideosta, jossa neuvotaan yksityiskohtaisesti kaikki Arvio-palvelun ja DigiLukiseulan käyttöön tarvittavat askeleet.

Rekisteröityminen ja lisenssin aktivointi

DigiLukiseulaa käyttääksesi, rekisteröidy ensin Arvio-palveluun. Rekisteröintilomake löytyy osoitteesta arvio.nmi.fi/register/.

Rekisteröitymisen jälkeen siirryt Arvion opettajakäyttöliittymään. Jotta saat käyttöoikeuden DigiLukiseulaan, sinun tulee aktivoida Koju-kaupasta ostamasi lisenssi. Voit aktivoida lisenssin syöttämällä lisenssiavaimen sekä tilaajan sähköpostiosoitteen opettajakäyttöliittymässä. Tilaajan sähköpostin ja lisenssiavaimen löydät tilauksen yhteydessä saamastasi sähköpostista. Jos et ole itse tehnyt tilausta, sinun tulee pyytää nämä tiedot (lisenssiavain, tilaajan sähköposti) tilauksen tehneeltä taholta (esim. oppilaitoksen rehtori).

Tämän jälkeen voit käyttää Arvio-palvelua luodaksesi tunnuksia opiskelijoillesi ja järjestääksesi arviointitilaisuuksia. Vain se käyttäjä, joka on luonut opiskelijatunnukset, voi nähdä niiden opiskelijoiden tulokset. Voit siirtyä palveluun alla olevasta linkistä.

arvio.nmi.fi

Scroll to Top